Hinnasto

Tutustumiskäynti eli ”projektikartoitus” 0 € kesto 1 – 1,5 tuntia

Tuntiveloitus 60 € minimiveloitus 2 tuntia

”Kelpo-projekti” / 3 tuntia 170 €

”Reipas-projekti” / 6 tuntia 330 €

Hinnat sisältävät Alv 24%

Ei erillisiä matkakuluja

Tavaroiden kuljettamisesta keräyspisteisiin sovitaan asiakaskohtaisesti

Teen jokaisesta projektista kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa. Sopimuksessa määritellään asiakkaat toivomat palvelut ja työn tavoite. Arvioidaan tuleva työaika, johon vaikuttaa asiakkaan päätöksenteon nopeus. Asiakas tekee päätöksiä tavaroista luopumisesta ja/tai säästämisestä. Ammattijärjestäjä ei tee ko. päätöksiä asiakkaan puolesta, mutta kannustaa ja opastaa päätöksentekoa. Sopimuksista toinen jää asiakkaalle ja toinen JärjestyksenILO’n käyttöön.

Mikäli syystä tai toisesta haluat peruuttaa jo sovitun tapaamisen, tulee se tehdä viimeistään 24 tuntia ennen tapaamistamme joko puhelimitse tai sähköpostin kautta. Mikäli peruutus jää tekemättä, laskutan sovitun projekti-hinnan.

Ammattijärjestäjän palvelusta pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen, työnosuudesta 40%. Omavastuu 100 €/vuosi ja max-määrä 2250€/vuosi (vuonna 2020).

Tutustu https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Palveluuni kuuluu, että teen verolomakkeen 14A ”Kotitalousvähennys yritykselle maksetusta työkorvauksesta” sinulle hyödynnettäväksi veroilmoituksessasi tai -ehdotuksessa.

Arki helpottuu, elämänlaatu paranee

JärjestyksenILO Ammattijärjestäjä Leena Aalto / puh 040-537 2149 / info@järjestyksenilo.fi