Leena

Olen Leena Aalto koulutettu ammattijärjestäjä. Saatan olla jo ”vähän” iällä pilattu, mutta sehän tarkoittaa, että monenmoiset elämänkokemukset, sekä hyvässä että pahassa, ovat ehtineet minua möyhiä ja rikastuttaa. Pienestä en enää hätkähdä vaan käärin hihat ja ryhdyn hommiin. Mieluummin heti kuin myöhemmin.

Näihin elettyihin vuosiin mahtuu tuhansia asiakaskohtaamisia. Olen toiminut siivoojana, työnohjaajana, palvelu-rahoitus-sijoitus-osaajana pankkisektorilla lähes 20 vuotta, yksinyrittäjänä tarjoten hieronta- ja jalkahoitopalveluja. Halu auttaa toista ihmistä virtaa suonissani edelleen joka päivä.

Tunnen, että jokainen asiakkaan kanssa vietetty hetki on antanut meille molemmille iloa. Ammattijärjestäjänä pystyn hyödyntämään osaamistani sinun hyväksesi.

Olen kuulema pienestä pitäen ollut jämpti ja rakastanut järjestystä. Eletyt vuodet ja kokemukset ovat kuitenkin opettaneet, että liika on liikaa myös järjestelmällisyydessä. Täydellistä järjestystä on turha tavoitella, vähempikin riittää. Asioiden ja tavaroiden paikoilleen laittaminen saa mielen kevenemään ja arjen helpottumaan.

Haluankin auttaa sinua löytämään sen sinua miellyttävän pysyvän muutoksen suhteessa tavaroihin ja epäjärjestykseen. Konsteja on monia ja jokaiselle löytyy varmasti omansa.

Kuuntelemalla ja ymmärtämällä tarinaasi, haluan kannustaa sinua keksimään itse järjestämisen idean, ja sitä kautta innostumaan ja motivoitumaan raivaamisen ihmeellisestä maailmasta.

Itselleni koti on se tärkein paikka viettää aikaa perheen kanssa, rauhoittua ja tuntea oloni turvalliseksi. Yhdessä työstäen, minä ammattijärjestäjänä, autan sinua palauttamaan kotisi seesteisyyden. 

 Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsen. 

Koulutettuna ammattijärjestäjänä minua sitoo yhdistyksen eettiset ohjeet: 

  • vaitiolovelvollisuus kaikesta näkemästäni ja kuulemastani kodissasi
  • teen työtäni asiakkaan ehdoilla ja asiakkaan tekemien päätösten puitteissa
  • noudatan Suomen lakeja

https://www.ammattijarjestajat.fi/

Haluan olla luottamuksesi arvoinen ja tehdä työtäni sinua kunnioittaen

JärjestyksenILO Ammattijärjestäjä Leena Aalto / puh 040-537 2149 / info@järjestyksenilo.fi