Räätälöity kotisiivous

Räätälöity kotisiivous, teen sen asiakkaan välineillä.

Meillä kaikilla pitäisi olla oikeus siistiin ja helppohoitoiseen, turvalliseen ja viihtyisään kotiin. Kotiin, jossa haluamme viettää lokoisaa aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Allekirjoitatko ajatukseni? Toivottavasti!

Aina ei kuitenkaan näin ole. Kun elämä puristaa kiemurat ja vastoinkäymiset esiin ja kaiken murheen päälle vielä heitetään tapahtumat, joille emme itse voi mitään, niin lamaannus valtaa arkemme. Ote arjen pyörittämiseen ja asioista huolehtimiseen saattaa loppua. Kun voimat ovat vähissä ja asiat tuntuvat kaatuvan päälle, jää kotikin useimmiten hoitamatta.

Ei enää kiinnosta, mihin roskat putoavat, mihin likaiset astiat unohtuvat, vaatteet jäävät siihen kohtaa lattiaa, mihin ne sattuvat putoamaan. 

Kun valoa alkaa taas näkyä tunnelin päässä ja elämä kirkastua, herää myös halu palauttaa koti ennalleen. Kovien kokemusten jälkeen herää halu tehdä elämässään muutosta. Tehdä itselleen hyvää. 

Jos koti on kovien kolhujen aikana muuttunut epämiellyttäväksi ja ahtaaksi, täyttynyt tavarasta, jota ei normaalisti olisi kotiinsa kantanut, voi epätoivo nostaa päätään…taas.

”Miten saan kotini jälleen itselleni?” 

”En ikinä saa raivattua tätä kaikkea pois!” 

Ammattijärjestäjänä teen myös kotien raivausta, kun tilanne on muuttunut kaoottiseksi. Silloin aloitan asiakkaan kanssa ensin Räätälöidyllä kotisiivouksella.

Siivoan kodin tyhjäksi roskista, jätteistä ja mahdollisesti pilalle menneistä tavaroista ja vaatteista. Imuroin ja pesen lattiat. Teen siis tilaa aloittaa tavaroiden läpikäyminen ja karsiminen. 

Toisinaan siis on aloitettava kotisiivouksella, jotta voidaan edetä kodin tavarakaaoksen järjestäminen. 

AMMATTIJÄRJESTÄJÄ-PALVELUT nyt käsikädessä RÄÄTÄLÖIDYN KOTISIIVOUKSEN kanssa!

           

Ensin siivottu ja sitten järjestetty. Siitä on turvallinen koti tehty!